Beautiful Blogger Award!
Weehoo! Jag har fått en Beautiful Blogger Award av fina Sminkan och ska nu skicka den vidare! Denna award går ut på att man ska nominera sju bloggare samt skriva sju intressanta fakta om sig själv. Av mig får ni väl ungefär sju onödiga "det du inte visste om Killer Colours". Hahaha.Sju bloggare jag vill nominera:
 1. Lipgloss Bitch! En riktigt fin tjej som ständigt växer i mina ögon. Söt, pålitlig och verkar ha båda fötterna på jorden.
 2. Purity! Sanna har jag nu haft mer eller mindre kontakt med i olika sammanhang under flera år, och har alltid gillat henne. En jävel på fina ögonmakeuper och min go to-infokälla när det gäller MAC.
 3. Fab For Fight! En relativt nystartad blogg helt i min smak! Kaxiga färgexplosioner och skön anda. En stor inspirationskälla för mig!
 4. SaintBella! Bella är en höjdare på lackswatchande och har en ärlighet jag verkligen gillar. Ännu en riktigt pålitlig brud jag tycker om.
 5. Heartcore! Två tjejer vid namn Therése och Sofia som bloggar skönhet ihop. En blogg med mjuk och härlig framtoning som alltid bjuder på kul läsning!
 6. Katta Kvack! Oavsett om hon är Bjooti längre eller inte så räknas hon definitivt med in i favvo-eliten, och den åsikten kan jag ju lova att jag inte är ensam om. Kolla in hennes nya bläck förresten, det är helt insane!
 7. BettieLi! Bruden som gör de snyggaste turkosa sotningarna jag vet. Både två och tio ögon har kastats åt hennes håll när sminkinspiration behövs. Vajert!


Sju intressanta (onödiga) fakta om mig:
 1. Jag älskar stela lakan och frottéhanddukar. När de är sådär nytvättade och frasiga, nästan riviga. Då är de som bäst.
 2. Jag är ensambarn, och har aldrig för allt i världen kunnat tänka mig att dela mina föräldrar med någon annan.
 3. Jag är kanske sämst i världen på att använda upp deodoranter. Jag kastar dem efter ungefär nio månader för att de helt enkelt stått för länge, även om en tredjedel är kvar. Jag använder den varje dag, så den borde ju liksom förbrukas. Hur GÖR ni folk?
 4. Jag blir helt otroligt inspirerad av ytterst politiskt inkorrekta saker. Typ krig, sex, död, våld, splatter, blod och mord! Om det så rör traditionell konst, film, whatever.
 5. Jag har nog haft alla hårfärger bortsett från blått och turkost. Just av den anledningen skriker mitt huvud efter hårförändring, alltså egentligen inte ens för att jag är sugen på färgerna i sig. Någon dag måste det hända, jag kan ju inte ha haft NÄSTAN alla färger liksom.
 6. Jag är svårt oteknisk emellanåt, och då av den enkla anledningen att jag bara vägrar lära mig. En mobiltelefon ska man exempelvis kunna ringa, smsa och ta bilder/mmsa med, absolut inget mer. Hej bakåtsträvare!
 7. Jag har jättesvårt för att bli otålig när jag gör "ingenting". Har exempelvis inget emot att resa långt eller så, att sitta ner och fundera kan jag göra i stort sett hur länge som helst.

Kommentarer
Posted by: Jenny

Håller med helt på nummer 3, dom tar alrig slut ju! :o

2010-12-04 @ 09:07:46
URL: http://dramallama.blogg.se/
Posted by: Veronica

Min deo har en tendens att alltid ta slut för fort och absolut ALLTID när jag är pank, fast det förstås. Det går ju att snylta på pojkvännens deo i akutfall.

2010-12-04 @ 09:25:43
Posted by: Jenny / Rosella Eco Beauty

Nummer 7 under "fakta om mig" tycker jag låter som en fantastisk egenskap som jag gärna också skulle vilja vara begåvad med :)Vad gäller deon, så hinner jag definitivt göra slut på den efter några få månader. Du får köpa en mini-deo istället, vet att eleven.se har en från MBeze som kallas deodorette ;)

2010-12-04 @ 11:38:39
URL: http://rosellabeauty.wordpress.com
Posted by: julia

Handduksbiten kan jag nog inte riktigt hålla med om men däremot känner jag igen mig i sjuan; jag är bäst på att inte göra någonting och vara nöjd med det. Åka tåg/buss i 27 timmar i somras kändes rätt okej liksom.

2010-12-04 @ 12:05:42
URL: http://symetris.blogspot.com
Posted by: Helena / LipGloss Bitch

Tack snälla, vad gullig du är <3

2010-12-04 @ 12:07:26
URL: http://lipglossbitch.se
Posted by: helena

Ja visst tar det lång tid innan deon tar slut, men jag använder upp dem ändå.. vadå är det inte bra? :O

2010-12-04 @ 12:46:11
Posted by: bella

jag tror du skulle vara hur cool som helst i turkost hår! du om nån lär kunna bära upp det hur lätt som helst! go for it! :)

2010-12-04 @ 15:09:56
URL: http://bellaplutt.blogspot.com
Posted by: June

Känner verkligen igen mig på flera, men speciellt de två sista. Det är kul med mobiler. När någon från Telia ringer och försöker förlänga mitt abonnemang och lockar med en ny telefon och jag ba: "måååste ni skicka med telefonen? Jag vill inte ha någon ny!". Och iPhone är det sista jag skulle vilja skaffa. Jag sms:ar och ringer med min telefon. Tar någon bild ibland. Mer än så är det inte. När jag skulle skicka ett tema via bluetooth häromdagen fick jag leta i en kvart innan jag hittade funktionen ... :D

Och så sista punkten. Det är så skönt att göra ingenting. Jag kan sitta och stirra framför mig och det är så skönt. Kommer att tänka på när någon hade satt upp lappar vid alla rödljus i stan där det stod "det är skönt att vänta", och det är nog fan mitt motto. Min kille måste göra nånting hela tiden, han kan inte bara sitta ner och ta det lugnt. Då åker iPhone eller rubiks kub eller vad som helst fram. Jag tror han har ADHD eller nåt ... Hehe.

2010-12-04 @ 16:26:28
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Posted by: Katta Kvack / Bakom Bläcket

Åh. Tack!

2010-12-04 @ 17:31:48
URL: http://kattakvack.se
Posted by: Ida

Cool header du har :D

2010-12-04 @ 18:14:46
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Posted by: Linda

Tack fina fina du <3

2010-12-05 @ 14:42:54
URL: http://bettieli.blogg.se/
Posted by: Nellie - Sockertussen

Grattis till Awarden! :D

2010-12-06 @ 01:35:25
URL: http://sockertussen.blogspot.com/
Posted by: stephanie

tack så hemskt mycket :* du är en STOR inspirations källa för mig.

2010-12-06 @ 19:54:44
URL: http://fabforfight.com
Posted by: Viola Vamp

Jag känner verkligen igen mig i två av sakerna du beskriver. Jag åka tåg i en smärre evighet, utan att ens reflektera över restiden. (förrutom då jag åker hem från jobbet med tunnelbanan, det är en HELT annan sak)

Likaså slänger jag deodoranter innan de är slut. Har inte heller förstått hur det går till att förbruka dem.

Är det helt enkelt så att min huda ej tar upp deoformulan, är jag naturligt fräsch (HA HA!) eller går jag helt enkelt runt och stinker?

2010-12-10 @ 22:34:01
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Posted by: Therése (Heartcore)

Är så himla efter i mitt bloggläsande, men tack fina du! <3

2010-12-14 @ 14:27:14
URL: http://www.heartcore.seUndrar du något viktigt? Maila mig! Adress finns i sidebaren.

Important questions? Mail me! The address is in my sidebar.


Name:
Remember me

E-mail: (only visible for me)


URL/blog:


Comment:


Trackback